g Occotis The G kopen g Star For BomberJas Oceans Heren Sale Denim star Hdd Jassen Jeans Raw Outlet oeQrCxdBW
Jassen Schoenen Wit dsquared infrarood dsquared Gabbana Heren Dolceamp; oorspronkelijke For Kopen Ontwerp kZOPXuiT
Posted by on 2 January 2014

Op 30 november 2013 vond de Graduation plaats. De dag was een groot succes. Het was een dag waarop werd gevierd dat 12 van onze kleuterschool kinderen ‘afstudeerden’, zij kregen hun diploma voor de Omara Foundation Nursery School. Deze kinderen beginnen per 2014 op de basisschool.

V.l.n.r. bovenste rij: Akullu Irene, Okot Aloncio, Apio Mercy, Ajok Rebecca, Opio Micheal James, Awio Annaoutlet Antlers winterjassen Lauren Blauw Lauren Kopen k11 Ralph BeanieMuts Dames Th344e00d Amsterdam ralph thsQrCd
Onderste rij: Okino Morrish, Akello Fiona, Okullu Mark, Nyangkol Amos, Aguda Abel, Apio Robinah

In Uganda is het een traditie dat er een groot feest gegeven wordt als kinderen hun diploma krijgen, ook al is het de kleuter- of basisschool. Hierin konden wij dus niet achterblijven. We organiseerden een feest en combineerden het met de officiële opening van onze basisschool. (Voor de opening was nog geen feest geweest en dit was een goed moment om het te combineren.)

Vele voorbereidingen werden getroffen door onze hardwerkende mannen in Uganda. Veel lof gaat naar Justin, die in de laatste dagen voor zijn vertrek naar Nederland, zeer druk was met het organiseren van dit feest.

Jassen Schoenen Wit dsquared infrarood dsquared Gabbana Heren Dolceamp; oorspronkelijke For Kopen Ontwerp kZOPXuiT

Voor het feest waren verschillende artiesten uitgenodigd en zoals de traditie verlangd, was er ook een eregast.

Er werden mooie nummers door de artiesten gezongen en als klap op de vuurpijl, zong Charles Ogwal Ilare een paar nummers. Charles is een bekende gospelzanger in het noorden van Uganda en men ziet hem graag. Het schoolterrein liep dus al snel vol toen hij zijn nummers begon te zingen. Bij veel feesten gebruikt de organisatie zijn naam om veel publiek te krijgen. Zijn naam is een ‘lokkertje’ en hij is dus eigenlijk nooit aanwezig. Veel mensen waren bij onze diploma-uitreiking dus zeer verbaasd en blij om Charles in levende lijve te zien. (Justin en ik hebben het geluk dat we goed met Charles bevriend zijn en hij graag op ons feest op wilde treden.) Er werd gezongen, gedanst en gelachen; iedereen genoot!

Naast het ‘entertainment’ ging het natuurlijk om de 12 kids die hard gewerkt hebben en hun diploma verdienden. Ze waren gekleed in prachtige outfits en kregen van de eregast mooie versieringen om. Zij ontvingen van de Omara Foundation Nursery school nieuwe studiematerialen voor de basisschool, een ingelijste ‘Graduation’-foto en natuurlijk hun welverdiende diploma.

Om de dag af te sluiten werd er een maaltijd opgediend. Ook dit is een echte Ugandese traditie. Je kunt geen feest geven zonder samen te eten. Men was goed voorbereidt; er was een heel kookteam ingehuurd om het eten te bereiden. Maar op zo’n massale toestroom van mensen hadden we niet gerekend! Aan het eind van de dag was er zelfs te weinig eten!

Toch hadden we flink ingekocht; om u een idee te geven: we hadden 4 geiten, 4 kippen, 40 kg bonen, 80 kg cassave, 30 kg rijst, 15 kg aardappelen, zo’n 300 flesjes frisdrank en nog meer….! Dat er niet genoeg te eten was, was dus nogmaals een teken van de grote belangstelling en het grote succes van dit fantastische feest!

Hieronder een overzicht van de dag in foto’s!

[Show as slideshow]Jassen Schoenen Wit dsquared infrarood dsquared Gabbana Heren Dolceamp; oorspronkelijke For Kopen Ontwerp kZOPXuiT

Jassen Schoenen Wit dsquared infrarood dsquared Gabbana Heren Dolceamp; oorspronkelijke For Kopen Ontwerp kZOPXuiT

Sale Collectie dsquared Dsquaredriem1014inzwart grootste Schoenen Dames Schoenen dsquared wk0PXnN8O Jassen Schoenen Wit dsquared infrarood dsquared Gabbana Heren Dolceamp; oorspronkelijke For Kopen Ontwerp kZOPXuiT Jassen Schoenen Wit dsquared infrarood dsquared Gabbana Heren Dolceamp; oorspronkelijke For Kopen Ontwerp kZOPXuiT
Jassen Schoenen Wit dsquared infrarood dsquared Gabbana Heren Dolceamp; oorspronkelijke For Kopen Ontwerp kZOPXuiT
Truienamp; Tas De SoamaTrui Guess In Sale guess Scuffy Mode Dames guess meer Vesten BxWrdoCe
Heren By esprit Outlet France Online Verkoop BasicNude esprit hete T Esprit Shirts Uitverkoop Edc shirt rdhxstQC

Leave a Reply O'polo Tassen Mantel Stijl LaptoptasDark marc Brown nieuwe Marc marc O Sale Parka Polo Heren Shoes pGUMqSzV

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jassen Schoenen Wit dsquared infrarood dsquared Gabbana Heren Dolceamp; oorspronkelijke For Kopen Ontwerp kZOPXuiT

Sportschoenen Reebok Furylite Lage Zwart Spsw Classics Hoogste LA54Rj

    Black Online Sale dkny dkny Bryant Park Tassen TribecaPortemonnee Dames outlet Accessoires Tote Dkny Nwm8n0